Har du någon gång anlitat en flyttfirma? Om du inte har det, då tycker jag att du ska prova på det nästa gång du får för dig att flytta. Jag har flyttat många gånger i mitt liv så jag vet hur tidskrävande och jobbigt det är att flytta. Det spelar inte så stor roll om man flyttar till grannhuset eller längre bort, allting måste ändå packas ner och bäras ut från huset eller lägenheten. Det är lätt att glömma vilket jobb det är att flytta men när du väl börjar med att packa ner alla dina grejer och antalet kartonger bara växer och växer när du staplar flyttlådorna på varandra så kommer du ihåg. Själv anlitade jag en flyttfirma i Helsingborg som hjälpte mig med allt.

Noggrann flyttfirma

De olika flyttfirmorna har så klart olika utbud på sina tjänster, men jag ville ha allt man bara kunde beställa. Därför anlitade jag en flyttfirma i Helsingborg som hade fått bra rekommendationer, vilket jag tycket är väldigt viktigt. Det är ändå hela mitt liv som ska flyttas i kartonger! Det måste också gå smidigt och ingen vill väl ha skador i till exempel parkettgolv eller dörrlister som lätt kan gås emot. Därför måste flyttfirman jag anlitar vara professionella och noggranna och tänka sig för innan dom flyttar på mina saker. Jag vet andra som har fått sina golv förstörda för att dom har tappat möbler eller dragit dom på parketten.

Flyttar från Helsingborg

Sedan måste flyttfirman också vara villig att köra till mitt nya hem, det finns säkert flyttfirmor som bara flyttar lokalt eller max ett antal mil bort. Men jag flyttade mitt bohag 15 mil från Helsingborg och det var inga problem för dom och jag tycker också att det var en bra offert jag fick. Jag valde även slutstädning av dom för att slippa åka tillbaka 15 mil för att städa.