Inte visste väl jag att det skulle vara så svårt att få tag på en elektriker Kävlinge vid den här tiden på året. Det känns som att alla verkligen blommar ut på våren och får motivation till att ta tag i sådant som hängt över en under hösten och vintern. Jag ska väl egentligen inte säga så mycket eftersom jag är precis likadan. Vi har nämligen länge pratat om att installera ett hemlarm i vårt hus, men det har liksom inte blivit av förrän nu. Men som sagt, vi konkurrerar med alla om elektrikerna här i Kävlinge just nu eftersom det skall installeras solceller, laddboxar och byggas om nästan överallt känns det som. Härligt ändå.

Grym elektriker här i Kävlinge som kommer att komma och installera vårt nya larm

Vi fick i alla fall tag på en grym elektriker här i Kävlinge som kommer att komma och installera vårt nya larm om ett par veckor. Så skönt det skall bli att äntligen få det på plats! Vi måste vara de sista i hela kvarteret med att installera larm. Det känns ju även betydligt mycket tryggare att säkra sitt hem och sina ägodelar, det har trots allt varit inbrottsligor i området genom åren, även om det inte hänt så ofta.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Nu när vi ändå är inne på elektriker och elinstallationer och nosar så måste jag nämna att vi även varit inne på att kanske till nästa år följa strömmen och skaffa oss varsin elbil och därmed installera en laddstation här hemma på gårdsplan. Det känns som att det är hög tid att man bidrar och gör vad man kan för att minska sin klimatpåverkan. För visst är det som man brukar säga, ingen kan göra allt men alla kan göra något.