Nu behöver jag hjälp med att få tag på en pålitlig flyttfirma! Det är ganska så bråttom eftersom jag måste flytta ut från mitt hus om senast 3 veckor. Det gick lite för snabbt i svängarna när jag en dag fick syn på ett litet torp med en lada och ett par hektar mark till. Ett ställe jag alltid har längtat efter och nu fann jag det. Enda kruxet är att jag redan äger ett hus! Det huset måste säljas typ med en gång om jag ska få ett lån på det andra huset och det är nu ordnat. Mitt eget hus har jag också fått sålt så nu är det snabba ryck med utflyttning.

Flyttfirma med bra omdöme

Jag har aldrig tidigare anlitat en flyttfirma så därför behöver jag några tips på flyttfirma som det går att lita på då jag har hört så många historier om flyttfirmor som använt sig av rena maffiametoder för att tvinga till sig mer pengar av sina kunder. Hos en sådan flyttfirma vill man ju inte hamna, som skickar Hell´s angels på dig om du inte betalar den saltade fakturan. Det låter kanske lite drastiskt men det är faktiskt sant, detta har hänt och skrivits om i tidningar till och med. Jag läser alltid omdömen om företag men inte heller dessa kan man lita på till 100 procent.

Flyttfirmor med falska omdömen

En del omdömen som flyttfirmor har är falska och gjorda av personer som har betalats för att lägga en positiv recension. Det har jag också läst att det händer allt som oftast. Man vet inte vad man ska tro och inte så därför är det alltid bra med ett omdöme från någon du litar på och känner, som antingen har använt sig av flyttfirman själva eller känner i sin tur någon som har haft med dom att göra.