Det är inte alltid lätt att hitta tid till att hålla rent runt omkring sig. Därför är ett givet val för oss att anlita företag som utför städtjänster. Det finns många olika städtjänster, och flera kan du läsa om via https://stormtrivs.se som just nu är vår favorit när det kommer till att hålla rent hos oss.

Eftersom jag och min man både bor och jobbar ihop så är det Stormtrivs som både städar hemma hos oss men även på vårt kontor. Företagsstädning är en tjänst som handlar om att hålla kontoret rent och snyggt för att låta verksamheten fokusera på vad dem faktiskt ska göra. Man träffas och går igenom lokalen för att sedan skräddarsy en lösning av städtjänster som är anpassad efter just er verksamhet.

En annan tjänst handlar om att hålla det rent hemma och här kanske det snarare handlar om att man vill hitta tid till annat kul. Låt Stormtrivs helt enkelt bana vägen för att du får tid över till annat och en enklare vardag. Även här träffas man för att se över vad som ska städas och vill man ha detta kontinuerligt så kan man ta hjälp av städfirmor som erbjuder abonnemang av tjänsterna. På så vis vet man att det blir städat inför varje fredag exempelvis 😊

 

Tjänster och rut-avdrag

Något som är ännu bättre som privatkund är att du kan ta del av rut-avdraget. Det är enkelt och innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden. Alla prisförslag som går till dig som privatperson anges alltid efter rut-avdraget. Så se till att du också får lite mer tid över i vardagen, får ett snyggt och rent hem och dessutom kan använda ditt rut-avdrag. Stormtrivs vill verkligen helt enkelt se till att du ska stormtrivas vart du än befinner dig!